Chiantisaus
Chiantisaus wordt beschouwd als rodewijnsaus .
Zoek naar chiantisaus in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chiantisaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste chiantisaus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chiantisaus :
Ingrediënten: boter, chiantisaus, ei, eierpastadeeg, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, rode ui, salie, vers broodkruim en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: croutons, extra vierge-olijfolie, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, kappertjes, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, munt, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Advertentie
Ingrediënten: amandelen, extra vierge-olijfolie, hazelnoot, peterselie, rodewijnsaus, sjalot, walnoten en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: beschuit, boter, cayennepeper, ei, engelse muffins, hollandaisesaus, marchand de vin saus, rodewijnsaus, rugspek en tomaat
Keuken: Creools / Amerikaans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloem, erwtjes clamart, erwtjes jardinière, geklaarde boter, kalfszwezerik, paneermeel en rodewijnsaus
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, maanzaad, olijfolie, rodewijnsaus, varkensfilet en zwarte olijven
Ingrediënten: blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, honing, knoflook, lamsribstuk, mosterdzaad, rodewijnsaus, sesamzaad, tahin en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, banketbakkersroom, hertenlende, knoflook, marinade voor hertenlende, peper, peterselie, plantaardige olie, rodewijnsaus, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, gele peen, gladde mosterd, kabeljauwrugfilet, laurier, nootmuskaat, olijfolie extra vierge, panko, plantaardige olie, rodewijnsaus, ui, vleesbouillon, wittewijnazijn, zaanse mosterd, zout en zwarte peper
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: boter, kalfsentrecote, peper, rodewijnsaus, rundermerg, witbroodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: marinade, peper, rodewijnsaus, zalmfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Advertentie
Ingrediënten: bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout
Keuken: Belgisch
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, knoflookpuree, lamsribstuk, mosterd, peterselie, ratatouille, rode-wijnsaus en tijm
Keuken: Provencaals
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, kerriepoeder, olijfolie, peper, peren, rodewijnsaus, sinaasappelsap, snoekbaars, suiker, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, jonge uitjes, peper, peterselie, prei, rodewijnsaus, tarbotfilet, ui, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, bladspinazie, boter, ei, kipfilet, peper, pistachenootjes, rodewijnsaus, slagroom, varkenshaas, vleesjus, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees