Chocolade-karamelsaus

Chocolade-karamelsaus wordt beschouwd als karamelsaus.

Zoek naar chocolade-karamelsaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chocolade-karamelsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chocolade-karamelsaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chocolade-karamelsaus:

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Zwart-witte puddinkjes

Ingrediënten:
boter, chocolade-karamelsaus, ei, fijne kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
cacao, boter, gezouten boter, poedersuiker, karamelsaus, melk, pure chocolade, slagroom en dille

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Meringue:

Pavlova van gepocheerde peer, gezouten karamel en chocolade

Ingrediënten:
cacao, dulche de leche, kaneelstokje, karamelsaus, kristalsuiker, maldon zeezout, mascarpone, meringuemix, peren, pure chocolade en walnoten

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Rustieke taart

Ingrediënten:
karamelsaus, sorbetquenelle en taart met fruit van het seizoen

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stroopwafel-taart met roomkaasvulling

Ingrediënten:
citroen, digestivekoekjes, fijne kristalsuiker, boter, gehakt, gelatineblaadjes, glucosestroop, poedersuiker, kaneel, karamelsaus, melkchocolade, zout, roomkaas, slagroom, vanillestokje en volle melk

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met rijstebrij

Ingrediënten:
basisrecept voor zoete macarons, karamelsaus, poedersuiker, rijstebrij en roze voedingskleurstof

Soort:
koek en gebak / vegetarisch