Schokoladeneis mit Karamelbirnen und Fleur de Sel / Chocoladeijs met gekarameliseerde peer en fleur de sel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 54 in Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Pražská šunka - Brood gevuld met gekookte ham

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Scotch flip

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I