Schokoladeneis mit Karamelbirnen und Fleur de Sel / Chocoladeijs met gekarameliseerde peer en fleur de sel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 54 in Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Soupe gratinée des trois gourmandes - Luxe gegratineerde uiensoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pousse l'amour pousse café

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek