Speklap

Speklap wordt beschouwd als spek.

Alternatieve naam: speklappen.

Zoek naar speklap in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met speklap in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste speklap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient speklap:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Stamppot dreuge bonen

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde bonen, melk, rookworst en speklap

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Faggots & gravy met doperwten

Ingrediënten:
aardappelpuree, bruine bouillon, doperwt, foelie, knoflook, netvet, salie, speklap, uien, varkenslever en witbrood

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Zelf frikandellen maken

Ingrediënten:
gemberpoeder, kipfilet, ui, knoflookteen, korianderpoeder, mosterdzaad, paneermeel, speklappen, vet varkensvlees, witte peper en zout

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Rou Jia Mo

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, suiker, engelse muffins, gehakt, kaneelstokje, komijnpoeder, komkommer, koriander, kruidnagels, laurierblaadjes, lente-uitje, speklappen, steranijs, szechuanpeper, venkelzaad, gember en zoete sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte pâté

Ingrediënten:
boter, cognac, groene peperkorrels, knoflook, peper, rookmeel, sjalot, slagroom, speklappen, varkenslever, vet spek en zout

Soort:
paté/terrine
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Moksimeti met witte rijst

Ingrediënten:
bosui, hamlappen, kippenbouillon, kippenbout, madam janetpeper op azijn, maïzena, moksimarinade, olie, paksoi, speklap, surinaamse rijst, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / gevogelte