Grove zoutvlokken

Grove zoutvlokken wordt beschouwd als zoutvlokken.

Zoek naar grove zoutvlokken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grove zoutvlokken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste grove zoutvlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grove zoutvlokken:

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Snack of tussendoortje uit Puur zoet:

Lionrepen

Ingrediënten:
gepofte quinoa, grove zoutvlokken, pindakaas, pinda's, pure chocolade en salty coco caramel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Snack of tussendoortje uit Puur zoet:

Chocolade-popcorn

Ingrediënten:
extra pure chocolade, maïskorrels en zoutvlokken

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Salieboter

Ingrediënten:
grof zout, peper, roomboter, salieblaadjes, sjalotje en zoutflakes

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Bijgerecht uit Green salads:

Knäckebröd van havermout en walnoten

Ingrediënten:
chiazaad, gemalen vlozaadvezels, glutenvrije havermout, Himalayazout, plantaardige olie, sesamzaad, walnoten, zonnebloempitten en zoutvlokken

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Schotel met koude vleeswaren

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, brood, buffelmozzarella, coppa, cotto, extra vierge-olijfolie, grove mosterd, parmaham, tasty tom tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pollak met parmaham en puylinzen

Ingrediënten:
knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Amandel-kardemomtaart

Ingrediënten:
amandel, amandelboter, bakpoeder, boter, cakemeel, ei, kardemom, suiker, vanille-extract, zout en zoutvlokken

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Pompoen en gemarineerde haring, walnootsap

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, grof zeezout, haringen, hokkaidopompoen, rood zeewier, rozenbottelazijn, walnootolie, walnoten, water en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Green salads:

Krokant knäckebröd met mais en zaden

Ingrediënten:
fijn maïsmeel, lijnzaad, plantaardige olie, pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten en zoutvlokken

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aardappels met tofu-avocado dip

Ingrediënten:
bosuien, boter, komijnzaad, korianderzaad, mild paprikapoeder, nieuwe aardappels, olijfolie, rijpe avocado’s, stevige tofu, tijm, knoflook, zout, zoutvlokken en zwarte peper