The Breakfast Egg: Fried Egg Foam with Coffee Butter, Sweet Spice Blend, Compressed Green Apple and Egg Yolk Confit

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 211 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pain perdu

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Winnimere kaaskroketten

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Boudin Noir Bread Pudding

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Brioche à la praliné | Brioche met pralines

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken