Gemengde gedroogde vis

Gemengde gedroogde vis wordt beschouwd als gedroogde vis.

Zoek naar gemengde gedroogde vis in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gemengde gedroogde vis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gemengde gedroogde vis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gemengde gedroogde vis:

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Kabeljauw ceviche in zuur gegaarde vis

Ingrediënten:
groene paprika, heek, heilbot, kabeljauw, limoenen, olijfolie, peper en zout, rode peper, schar, sinaasappel, sla, tomaten, venkel, verse koriander, visfilet, waterkers, witvis en zeebaars

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Kabeljauw ceviche in zuur gegaarde vis

Ingrediënten:
groene paprika, heek, heilbot, kabeljauw, limoenen, olijfolie, peper en zout, rode peper, schar, sinaasappel, sla, tomaten, venkel, verse koriander, visfilet, waterkers, witvis en zeebaars

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep

Ingrediënten:
baars, bladpeterselie, bot, brasem, extra vergine olijfolie, griet, groene chilipeper, heek, kabeljauw, knoflook, mul, peper, rode chilipeper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, suiker, tarbot, tomaten, tong, witbrood, witte wijn, zalm, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Cotriade

Ingrediënten:
boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep uit Livorno

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruinbrood, garnalen, inktvis, jeneverbessen, kabeljauw, knoflook, laurier, mosselen, poon, rode ui, spaanse peper, tomaten, tomatenpuree, vis, visfond, vissenkop, wijnazijn, wijting, witvisgraten, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

In zout gebakken vis

Ingrediënten:
allioli, citroen, grof zout, tarpoen, tijm, venkelknol, vis, zaagbaars en zeebaars

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Saté van vis en garnalen

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, citroenblaadjes, garnalen, gula bali, kabeljauw, kokosmelk, kokosvruchtvlees, pangasiusfilet, peperkorrel en witte vis

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gerookte visschotel "Holstein"

Ingrediënten:
bokking, citroen, gerookte heilbot, gerookte makreel, gerookte mosselen in pikante saus, gerookte paling, gerookte steur, gerookte zalm, italiaanse slasaus, kappertjes, peterselie, sla en tomaat

Keuken:
Duits
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Gunkanmaki

Ingrediënten:
garnaleneitjes, gezouten krabeitjes, haringeitjes, inktvis, kabeljauweitjes, kombu, norivellen, sojasaus, sushirijst, vliegende vis, zalmeitjes en zee-egeleitjes

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Sushi in een kom edomae chirashi-zushi

Ingrediënten:
gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, komkommer, mirin, octopus, pijlinktvis, japanse ingelegde gember, tarbotfilet, tijgergarnalen, tonijn, wasabipasta en zalm

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, ingemaakte druivenbladeren, kappertjes, krenten, olijfolie, olijven, oregano, peper, pijnboompitten, rougets, sardine, tomaat, tongfilet, verse tijm, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vis-Chorizo en Tuinbonen

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt paprikapoeder, koolvis, munt, neutrale olie, paprikapoeder, vruchtensap, schelvis, knoflook, tuinbonen, venkelzaad, wijting, witte visfilet en zeezout