Kandijkoek

Kandijkoek wordt beschouwd als ontbijtkoek.

Zoek naar kandijkoek in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kandijkoek in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kandijkoek recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kandijkoek:

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met peperkoek

Ingrediënten:
bruine saus, bruine suiker, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ontbijtkoek, peperkoek, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht uit Belgie:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, jenever, kandijkoek, kaneel, melk, muesli-notenbrood, rozijnen, sinaasappelmarmelade en suiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekruide foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, cacao, ganache van foie gras, kruidkoek, rode voedingskleurstof en speculaaskruiden

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
cantharellen, paddestoel, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en 
zout en peper

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
bessensap, cantharellen, paddestoel, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en 
zout en peper

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Scarlet o'haravulling

Ingrediënten:
appel, boter, broodkruim, calvados, cognac, ei, gevogeltegehakt, kalfsgehakt, ontbijtkoek, peperkoek, sjalot, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte