Groene jalapeñopeper

Groene jalapeñopeper wordt beschouwd als jalapeñopeper.

Zoek naar groene jalapeñopeper in jouw kookboeken en blogs

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met groene jalapeñopeper in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, je favoriete blogs en je zelf verzamelde recepten.

De lekkerste groene jalapeñopeper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient groene jalapeñopeper:

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Bijgerecht uit Smokey goodness:

Chimichurri

Ingrediënten:
groene jalapeñopeper, grof zeezout, knoflook, koriander, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, rode peper, witte wijnazijn en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / barbecue/grill
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Avondmaal uit Smokey goodness:

Chili con bbq

Ingrediënten:
avocado, bruine basterdsuiker, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, demi glace, gemalen komijn, groene jalapeñopeper, groene paprika, knoflook, koriander, laurier, nachochips, olijfolie, peterselie, pulled beef, pulled pork, pure chocolade, tabasco chipotle, tomaat, tomatenpuree, tomatensap, witte ui, zout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vlees
Serveersuggestie Homemade groene currypasta

Recept van De Hippe Vegetarier:

Homemade groene currypasta

Ingrediënten:
citroengras, currypasta, groene currypasta, groene pepers, groenten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruiden, laos, limoen, olie, pepers, sjalotten en zout

Serveersuggestie Stamppot van spruitjes met groene peper

Recept van Simone's Kitchen:

Stamppot van spruitjes met groene peper

Ingrediënten:
aardappelen geschild en in kwarten gesneden, chinese fivespice, jalapeño of groene peper in kleine stukjes gesneden echte mannen laten de zaadjes zitten, prei gewassen en in ringetjes gesneden, scheutje slagroom of kookroom, spekdobbels, spruitjes schoongemaakt en onderaan met een mesje ingekerfd, tot saucijsjes en zout en peper

Serveersuggestie Oosterscheldekreeft en dashi

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boeter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Serveersuggestie Hummus - Op z’n Mexicaans

Bijgerecht uit BioBudget:

Hummus - Op z’n Mexicaans

Ingrediënten:
avocado, citroensap, jalapenopeper, kikkererwten, knoflook, koriander en zout

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout