Bruine rozijnen

Bruine rozijnen wordt beschouwd als rozijnen.

Zoek naar bruine rozijnen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bruine rozijnen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bruine rozijnen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bruine rozijnen:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Appel-dadelchutney

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, bruine rozijnen, gedroogde dadels, gemalen kardemom, gember, kaneelstokje, knoflook, komijn, water, witte wijnazijn en zure appel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Mincemeat volgens Van Boven

Ingrediënten:
amandelen, brandy, bruine basterdsuiker, bruine rozijnen, friszure appels, gehakt, gemberpoeder, kaneel, krenten, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, piment, roomboter, sinaasappel, zout, sukade, sultanarozijnen, vanille-extract en witte port

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs met rum en rozijnen

Ingrediënten:
bruine rum, eidooier, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, rozijnen, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Gevulde appels

Ingrediënten:
appel, appelsap, bruine suiker, cider, citroensap, kaneel, kristalsuiker, rozijnen, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Broodtaart

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, gekonfijte vruchten, melk, roomboter, rozijnen, rum, sneetjes witbrood, kaneel en vanille-essence

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Zeeuwse pot:

Boerenjongens

Ingrediënten:
brandewijn, pijpkaneel, rozijnen en suiker

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
inmaak
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Rabarberchutney

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, foelie, ingelegde gember, kaneelpoeder, kruidnagel, rabarber, rode wijnazijn, rozijnen, ui en zure appel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Banaan-kokosrijst

Ingrediënten:
ahornsiroop, banaan, kaneelpoeder, kokosmelk, kokosolie, rietsuiker, rozijnen, zout, water en zilvervliesrijst