Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigemberkippenbouillonknoflookkomkommerkorianderlente-uimaïzenamelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesesamzaadsjalotsojasaussuikertijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Nigella bijt:

Eendenborstsalade met gember

Ingrediënten:
cayennepeper, eendenborst, gember, jonge spinazieblaadjes, limoensap, sesamolie, sinaasappelsap, veldsla, vissaus en waterkers

Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bibimbap-Soße - Bibimbapsaus

Ingrediënten:
geroosterde sesamolie, gochujang, honing, rijstazijn, sesamolie en witte misopasta

Keuken:
Koreaans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / saus
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kruidige komkommersoep

Ingrediënten:
courgette, fijn zout, gemberpoeder, karwijzaad, komijnpoeder, komkommer, koriander, kurkumapoeder, limoensap, sesamolie en tomaat

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ssamjang Paste

Ingrediënten:
doenjang sojapasta, knoflook, kochujang chilipasta, red fresno chilipeper, rijstwijn en sesamolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...