Ceviche van rauwe rivierkreeft met limoenblaadjes, peper en gember

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 61 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
snack of tussendoortje

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekruide garnalen en slakken in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Vis in bananenblad met kokossaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Kruidige garnalen met santenrestjes in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes