175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbasilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroendroge witte wijneikerstomaatknoflooklinguineolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliespaghettitomatenpureeuivenusschelpwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit zee

Ingrediënten:
bieslook, krabvlees, lasagne, olijfolie, pecorino, pesto, sint-jakobsschelp, slagroom, tomaat uit blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Paella

Ingrediënten:
braadkip, diepvriesdoperwtjes, gevulde groene olijven, groene paprika, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rijst, saffraan, scampi, tomaat, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kokosmie - mee ga-thi

Ingrediënten:
garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, nam pla, olie, rijstmie, sen lek, sjalot, suiker, tao jeow, taugé, thaise vissaus, tofu, tomaat, varkensvlees en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met tonijn uit blik

Ingrediënten:
boter, gruyère, knoflook, macaroni, suiker, tomaat, tonijn uit blik, ui, verse gemengde kruiden, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Linguine met garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, garnalen, tomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, pastadeeg, rode spaanse peper, rucola, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met doperwten

Ingrediënten:
ansjovis, boter, doperwten, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, rigatoni, tomaat uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Stracci met venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, stracci en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Simpele spagetti

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bimi, citroen, extra vierge-olijfolie, hüttenkäse, knoflook, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, rozemarijn, spaghetti en tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

blozende spaghetti vongole

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, kerstomaat, knoflook, kokkels, olijfolie, peterselie, pinot grigio rosé, spaghetti, vongole en zongedroogde tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Mijn Siciliaanse lievelingsspaghetti met sardines

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde chilivlokken, olijfolie, peterselie, sardines, spaghetti, tomatenblokjes, ui en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met geep

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, geep, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomaat uit blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Puttanesca

Ingrediënten:
citroen, gedroogde chilivlokken, kappertjes, knoflook, pastaschelpen, tomatenblokjes uit blik, tonijn in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pappardelle met aubergine en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, basilicum, gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, garnalen, gembersiroop, krabstick, macaroni, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, slablad, tomaat en whisky

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / cocktails
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Linguine met zeevruchten

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde oregano, knoflook, kokkels, linguine, mosselen, olijfolie, peper, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fusillisalade - fusilli in insalata

Ingrediënten:
fusilli, knoflook, mozzarella, olijfolie, tomaat, tonijn op olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trenette met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, rode chilipeper en trenette

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met steur

Ingrediënten:
olijfolie, prei, pruimtomaat, steurfilet en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...