Carla Bardi - Pasta

Pasta

stap voor stap, met foto's en filmpjes meer dan 70 pastarecepten

Een boek van Carla Bardi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Leer heerlijke pasta maken

‘Beeld-voor-beeld’-instructies voor de basistechnieken voor alle verse pastasoorten.

Van klassiek deeg en sauzen tot tagliatelle, ravioli, lasagne en meer.

Leer authentieke Italiaanse pastagerechten maken door 26 speciaal gemaakte filmpjes te bekijken onder begeleiding van muziek van Vivaldi.

Geniet thuis van heerlijk Italiaans eten met vrienden en familie
- Praktisch kookboek voor het zelf maken van verse Italiaanse pasta en pastagerechten. Met beeld voor beeld instructies worden de technieken stap voor stap en duidelijk beschreven voor alle verse pastasoorten en met variatiemogelijkheden bij de gerechten. De receptuur wordt ondersteund met een bijbehorende gratis app waarin 26 filmpjes de diverse handelingen nog eens tonen. Het zijn authentieke Italiaanse recepten voor diverse pastasoorten: van tagliatelle tot en met ravioli en lasagne. Met een kleurenfoto van elk eindresultaat en opgave van aantal personen en (voor)bereidingstijd. Het zelf maken van verse pasta vraagt wel enige handigheid. Dit is een goed bruikbaar boek om hiermee aan de slag te gaan. Verzorgde uitgave met alfabetisch register. De Italiaanse auteur heeft al veel kookboeken op haar naam staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken