Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit The naked chef:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: