Recept uit De gezonde Joodse keuken:
vis met pruimen en tomaten
- Ingrediënten:
- dille, gedroogde pruimen, honingkerstomaatjes, kabeljauwfilet, olijfolie, peper en witte wijn
- Keuken:
- Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Honger als een paard:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Urban Cook: