Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuei fei chi - Koninklijke concubine-kip
- Ingrediënten:
- frituurvet, gember, kip, kippenbouillon, lente-ui, peper, sherry, sojasaus, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gemberpoeder, knoflook, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: