Recept uit Koken voor elke dag:
Zeeduivel met zurkelsaus
- Ingrediënten:
- peper, prei, room, sjalot, vetstof, visfumet, witte vermout, witte wijn, wortelen, zeeduivel, zout en zurkel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit eten met nijntje:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]: