Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Tijmsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het groot fondue boek: