736 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroensapeieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Gratin Van Palmkool & Zoete Aardappel

Ingrediënten:
aardappels, cheddar, double cream, kaas, palmkool, slagroom, boter, zoete aardappels en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aardappel Gratin Met Gruyère En Tijm

Ingrediënten:
boter, gruyère, halfvolle melk, slagroom, tijm, knoflook, uien, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zalmchowder Met Citroen, Aardappels En Koolrabi

Ingrediënten:
aardappels, bacon, chilivlokken, citroensap, kippenbouillon, koolrabi, olijfolie, slagroom, venkelzaad, verse dille, wodka, zalm en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gratin van aardappel met groene asperges

Ingrediënten:
aardappel, arbequina olijfolie, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene asperge, kippenfond, knoflook, olijven, parmezaanse kaas, prunella trostomaat, radicchio, room, sjalot, taggiasche olijf, tijm en zoete ui

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...