Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Marinade voor gebakken vis met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Annie Pannie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: