Cecilia Lundin, Ulla Karlstrom en L.ina Eriksson - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

de beste bewaarmethoden en de lekkerste recepten

Een boek van Cecilia Lundin, Ulla Karlstrom en L.ina Eriksson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Praktisch handboek fruit en groenten inmaken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn en hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, pickles van zomergroenten, peren in siroop… en nog veel meer!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken