Bijgerecht uit 1080 recepten:
Witte-wijnsaus - salsa de vino blanco
- Ingrediënten:
- bloem, olijfolie, serranoham, tomaat, ui, vleesextract, witte wijn en zout en peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / warme sauzen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: