Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Pompoenvelouté geparfumeerd met vanille en gepocheerde ravioli
- Ingrediënten:
- eigeel, fleur de sel, foie gras, boter, halfvolle melk, kervel, kippenbouillon, pompoen, sjalotten, slagroom, vanillestokje en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Thermomix Feest:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins: