Bijgerecht uit Kook met Jamie:
De lekkerste wortels uit de oven
- Ingrediënten:
- jonge worteltjes, knoflook, olijfolie, tijm, tuinkruidenazijn, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Sri Lanka Food:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Marokkaanse keuken: