Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroencitroensapcourgetteeigerookt paprikapoedergroenteknoflookkorianderolijfoliepaprikapeperpeterselierode paprikarode uitijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Paprikafrites uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, gerookte-paprikapoeder, grof zeezout, knoflook, paprikapoeder, semolina, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Crostini

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, rozemarijn, stokbrood en tijm

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Batatas a murro

Ingrediënten:
grof zout, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel en piri piri poeder

Keuken:
Portugees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Po' boy met garnalen

Ingrediënten:
bloem, briochebroodjes, dijonmosterd, ei, garnalen, little gem, panko, paprikapoeder en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Gourmet/steengrill/fondue uit Eten met z'n allen:

Sjasliek

Ingrediënten:
kerrie, komijn, paprikapoeder, varkensfilet en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
fijne couscous, gemalen komijn, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Avocado met kaas

Ingrediënten:
avocado, citroensap, krulpeterselie, olijfolie, paprikapoeder, peper, stracchino, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Citroen & dille popcorn

Ingrediënten:
citroenrasp, dillezaad, gedroogde dille, paprikapoeder, pofmaïs, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Liptauer

Ingrediënten:
cornichons, franse mosterd, kappertjes, karwijzaad, kwark, paprikapoeder, plantaardige olie, roomkaas, zout en zwarte peper

Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Geroosterde zeekat

Ingrediënten:
bosui, limoen, olijfolie, paprikapoeder, sojasaus en zeekat

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde peper, gemalen komijn, grof zeezout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprika, paprikapoeder en wijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Deltadressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, lente-ui, mierikswortelcrème, olijfolie, paprikapoeder, tabasco, tomatenketchup, worcestersaus, zeezout en zure ui

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouten met paprika

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen chilipeper, gemalen piment, geroosterde paprika uit pot, kippenbout, knoflook, olijfolie en paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Tomaten:

Gemengde tomaten-venkelsalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, tomaat, amandel, paprikapoeder, venkelknol, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...