Diner uit Wrap 'n roll:
Gnocchi met tomatensaus
- Ingrediënten:
- aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, parmezaanse kaas, tomaat en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het Franse bakboek: