Recept uit De grote Kleyn:
Fegato alla Veneziana - Kalfslever met ui
- Ingrediënten:
- kalfslever, peterselie, roomboter en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: