Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: