Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Entrecôte à la Bordelaise
- Ingrediënten:
- bieflap, bloem, rode bordeauxwijn, peterselie, rundermerg en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch uit Raapsteeltje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Wrap 'n roll: