488 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapcitroenschileieidooiereiwitfijne kristalsuikerfruitgistkaneelkristalsuikermelkolijfoliepoedersuikerrumslagroomvanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Belgie:

Zoete kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, hüttenkäse, roomkaas, volle kwark, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Beignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroenrasp, ei, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, eidooier, sinaasappelrasp, suiker, vanillepeul en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:

Bramen-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bramen, bruine suiker, ciderazijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, gemberpoeder, haverbloem, kaneelpoeder, kristalsuiker, melkvervanger, olijfolie, vanille extract, volkorenbloem, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Harde wener

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kaneelkoekjes - biscotti alla cannella

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Manchester tart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, frambozenjam, gekonfijte kers, kokosschilfers, melk, poedersuiker, rietsuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroenrasp, eiwitten, fijne tafelsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pisciotta - Olijfcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, marsala, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Abrikozentaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, abrikozen uit blik, amandelspijs, basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei, margarine, poedersuiker, slagroom, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Treacle-taart - treacle tart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, golden syrup, pecannoten, poedersuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerst-koekkransjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, eidooier, kristalsuiker, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria España:

Amandelschuitjes - carbayones

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, eidooier, eieren, maïzena, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Zwetschgenknödel - Kwetsennoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappels, boter, botersaus, citroenrasp, durumgriesmeel, eidooier, grof zout, kwetsen, poedersuiker, rietsuiker, vanillemerg, verse geitenkaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / noedels
Haal meer recepten op...