143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoazijnbalsamicoazijncitroencitroensapeiextra vierge olijfolieknoflookoliepeperpeterselierode uirucolasinaasappelslatijmuiveldslavloeibare honingwalnotenwaterwitte wijnazijnzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Andijviesalade met geitenkaas

Ingrediënten:
andijvie, appelazijn, boskoop-appel, dijonmosterd, gedroogde kersen, honing, olijfolie, pecannoten, sinaasappelsap, verse geitenkaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Soort van caesar salad

Ingrediënten:
avocado, bieslook, boterham, citroensap, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, honing, little gem en parmezaanse kaas

Soort:
groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Haringsalade met bietenballetjes

Ingrediënten:
appelazijn, crème fraîche, dijonmosterd, maatjesharing, olijfolie, rode biet, sjalot, sla, verse bieslook en vloeibare honing

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Salade met tonijn en mais

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, conchiglie, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, rode paprika uit pot, honing, mais in blik, rode wijnazijn, tonijn in olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Korianderdressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, honing, knoflook, koudgeperste olijfolie, limoensap, rodewijnazijn, saffloerolie, tabasco, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebakken kalfszwezerik

Ingrediënten:
acaciahoning, ciderazijn, dijonmosterd, grof zout, kalfszwezerik, laurier, olijfolie, peper, raapjes, rode bessen, rode klaverzuring, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Rauwe groenten met dipsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bindsla, bleekselderij, bruinbrood, citroensap, dijonmosterd, honing, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn, sesamzaad en venkel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bonen!:

Bietensalade met mosterdlinzen

Ingrediënten:
azijn, basilicum, biet, bruine linzen, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, honing, peper, rodewijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:

Fransozensalade

Ingrediënten:
botersla, ciderazijn, dijonmosterd, dragon, ei, extra vierge-olijfolie, haricots verts, honing, kippenvlees, knoflook, lente-uitjes, puy-linzen en wittewijnazijn

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gemarineerde gebakken tofu

Ingrediënten:
dijonmosterd, honing, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rood pepertje, teppanyakisaus en tofu

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:

Kleurige zwarte bonensalade met wortel, quinoa & geitenkaas

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, honing, munt, peper, quinoa, spinazieblaadjes, veldsla, winterpostelein, winterwortel, witte wijnazijn, zachte geitenkaas, zout en zwarte bonen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Pulled pork

Ingrediënten:
cider, dijonmosterd, geroosterde paprikapoeder, honing, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper en zout, ui, varkensschouder, worcestersaus en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van linzen en ingemaakte sjalot met berbere-croutons

Ingrediënten:
banaansjalotten, berbere-specerijen, bloemenhoning, citroensap, dijonmosterd, gele biet, gerookt paprikapoeder, grof zeezout, koriander, olijfolie, oranjebloesemhoning, puylinzen, rammenas, rode radijzen, rucola, valdespino sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...