Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen
- Ingrediënten:
- blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit Plenty more:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: