Snack of tussendoortje uit Elzas:
Beignet schenkele - de dijen van mevrouw
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, ei, fijne kristalsuiker, olie, poedersuiker, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, ui, vanillesuiker, water, yoghurt, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Elzas:
Recept uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
High tea / bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie: