Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Ezo gelin - Linzen met rijst en pasta
- Ingrediënten:
- boter, fettuccine, groene linzen, munt, olijfolie, rijst, tomaten, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, gedroogde munt, groente, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Anatolië:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit 52 Soepen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Gemüse! :