91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeifijne kristalsuikergehakthoningkristalsuikerkruidnagelpoedermelknootmuskaatnotenpoedersuikersuikervanillesuikerwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met noten en druivenjam

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, druivenjam, fijne suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, quatre épices, suiker en walnoten

Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:

Geglaceerde muffins van muskuskalebas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, butternut squash, citroen, clementine, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, lavendelbloempjes, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, rozenblaadjes, vanillestokje, walnoten, zeezout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Perenkruimelcake met amaretto

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, elstar, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagelpoeder, kruimeldeeg, peer, walnoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Früchtebrot - Vruchtenbrood

Ingrediënten:
amandelen, bloem, cashewnoten, gedroogde abrikozen, gedroogde dadels, gedroogde kwetsen, gedroogde vijgen, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen steranijs, gemalen venkelzaad, hazelnoten, honing, kaneel, kirsch, oud bruin brood, oud witbrood, rozijnen, gist en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Wortelcake - carrot cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cashewnoten, ei, fijne rietsuiker, gemberpoeder, golden syrup, griekse yoghurt, kaneel, kokosyoghurt, kruidnagelpoeder, maple syrup, marsepeinen worteltjes, nootmuskaat, olijfolie, pecannoot, peper, pistachenootjes, sinaasappelrasp, skyr, speltmeel, volkorentarwemeel, walnoten, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bij de koffie uit Hoe dan?!:

Panforte

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, bruine suiker, cacao, dadels, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, gember, gembernat, gemberstroop, hazelnoten, honing, kaneel, rozijnen, vijgen en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Perenkruimelcake met amaretto

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, elstar, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagelpoeder, kruimeldeeg, peer, walnoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:

Ay çöreği - Walnotengebak

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Peperbrood

Ingrediënten:
acaciahoning, amandel, bloem, gekonfijte citrusschil, hazelnoten, kaneel, korianderzaad, muskaatrozijnen, nootmuskaat, cacao, peper, pijnboompitten, vin santo en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker, vanille-extract, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Chewy volkorenkoekjes met chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, chocolade, ei, havermout, kaneel, lichte basterdsuiker, pecannoten, vanillesuiker, volkorenbloem, walnoten en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Schotse cake

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, eieren, gekonfijte vruchten, griessuiker, honing, kaneel, rozijnen, sinaasappel, vanillesuiker, walnoten, whisky en zout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Traditionele Toscaanse koek

Ingrediënten:
amandel, bloem, gekonfijte pompoen, gemalen koriander, honing, kaneel, nootmuskaat, pecannoten, poedersuiker, rijstpapier, sukade, vanillesuiker en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Pannenkoeken met warme appeltjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, appeljenever, appels, bloem, bloemsuiker, boter, calvados, cuarenta y tres, donkere kandijsuiker, eieren, kaneel, kristalsuiker, melk, olie, rozijnen, vanillesuiker, walnoten en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bloem, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, kaneel, roomboter, rozijnen, suiker, sukade, gist, walnoten, walnotenspijs en zout

Keuken:
Midden-Europees / Oost-Europees / Asjkenazisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...