Recept uit Margriet kookboek:
Mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, margarine, mosselen, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, water en winterwortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, crème fraîche, ei, gehakt, groente, groentebouillon, koriander, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, suiker, taugé, tijm, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / buffet / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe: