Diner / nagerecht uit Vegeterranean:
Fragole allo zabaione e panna
- Ingrediënten:
- aardbei, cassislikeur, citroensap, eidooier, fijne tafelsuiker, grand marnier, marsala, poedersuiker, room en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- zoet / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, eidooier, eiwit, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Diner / nagerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: