Recept uit Smaak van china:
Huaqi shen dun ruge - Jonge-duivensoep met ginseng
- Ingrediënten:
- droge sherry, gember, ginsengwortel, jonge duif, kippenbouillon, lente-ui, rijstwijn, sesamolie en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table: