600 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedilleeigerookte zalmknoflookkomkommerlimoenmelkolieolijfoliepeterselieroomsjalotslagroomtomaatuiwitte peperwitte wijnzalmfiletzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Zweedse zalm

Ingrediënten:
dijonmosterd, dille, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, suiker, witte wijnazijn, zalm, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignons, kervelblad, olijfolie, peper, sjalotjes, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Masgouf - Gegrilde vis

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, peper, tomaat, zalmfilet op huid en zout

Keuken:
Joods / Iraaks
Soort:
barbecue/grill / vis

Recept van Mijn Recepten:

Tagliatelle met zalm

Ingrediënten:
crème fraîche, gerookte zalm, italiaanse kruiden, olijfolie, peper, slagroom, tagliatelle, knoflook, tomaat, zalm en zout

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstring met zalm

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, cherrytomaten, citroensap, doperwten, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, veldsla, zalm uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Pitabroodjes met zalm

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gembersiroop, knoflook, koriander, mayonaise, olie, paprika, peper, pitabroodjes, prei, ui, vis, zalmfilet en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mixed grill van vis

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenen, laurierpoeder, makreel, olie, peper, peterselie, rode poon, tijm, tongfilets, zalmmoten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Zalm in filodeeg

Ingrediënten:
boter, filodeeg, maïzena, marinade voor zalm, oesterzwammen, roze peperkorrels, slagroom, venkelgroen en zalmmoten

Soort:
vis
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Broccoli met zalm

Ingrediënten:
azijn, broccoli, cider, eieren, gerookte zalm, granaatappelpitjes, mayonaise, peper, rode ui, spelt en zout

Een recept uit Maaike & Alwin

Recept van Aan onze tafel:

Aspergesalade met zalm

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, gerookte zalm, groene asperges, mosterd, olijfolie extra vergine, peper, pijnboompitten, veldsla en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met vis en zeevruchten

Ingrediënten:
courgette, herbes de provence, knoflook, peper, peterselie, room, sjalot, tagliatelle, tomaat, vetstof, wortelen, zalmfilets, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalm-uiensalade

Ingrediënten:
kookroom, melk, olijfolie, peper, peterselie, pistachenoten, rode ui, sinaasappelsap, sla, zalmfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...