Recept uit Keukendagboek 2:
Een risotto met peterselie en parmezaanchips
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, witte wijn, groente, kaas, kalkoen, parmezaanse kaas, peren, rijst en risotto
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, pecorino, peper, peterselie, risottorijst, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, saffraan, tomatenpuree, ui, wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: