45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijneikaasknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfolieoreganopeterselierijstrozemarijnrunderbouillontijmtomaatuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Eenvoudige risotto met olijven

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, groene olijven, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, sjalotten, tomatenpuree, witte wijn, zout, zwarte olijven en zwarte olijven met pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
arboriorijst, aubergine, courgette, crème fraîche, herbes de provence, knoflook, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Penne met tomaten en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, erwtjes, knoflook, mascarpone, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, room, tomaten, uien, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde artisjokken - artichauts farcis

Ingrediënten:
artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tagliatelle paglia e fieno - Hooi en stro, tagliatelle in 2 kleuren

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, gedroogde champignons, groen pastadeeg, kippenlever, kruidnagel, laurier, magere varkenslende, mager rundvlees, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, goudse kaas, knoflook, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, lasagne, witte peper, witte wijn, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Tomatenrisotto met basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, boter, fruit, gemalen zwarte peper, groentebouillon, kaas, olijfolie, tomaat, grana padano, peper, rijst, risotto, sjalot, sjalotten, tomaat, tomaten, water, wijn, witte wijn, zout en zwarte peper