Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel: