Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, citroensap, crème fraîche, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: