Recept uit De herenkookclub:
Pommes dauphine
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, breedbladpeterselie, ei, frituurolie, melk en water
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, eidooier, eiwit, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Kooktechnieken: