Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapdragoneigroene kruidenknoflookkorianderkruidenmelkolieolijfoliepepersjalotsuikertijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kaasfondue met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, citroensap, dille, donkerbruin brood, droge witte wijn, emmentaler, hollandse gatenkaas, kernhem kaas, kervel, knoflook, maïzena, oregano, peterselie en tuinkruiden

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Basisrecept aardappelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, kervel, kruimige aardappels, lavas, olijfolie, peterselie, wijnazijn en 
zout en peper

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sea Urchin Tartar Sauce

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, cornichons, dijon-mosterd, dragon, druivenpitolie, ei, kervel, knoflookbieslook, limoensap, peterselie en zee-egeltong

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gevulde eieren met verse kruiden

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dijonmosterd, ei, kervel, koriander, mayonaise, munt, paprikapoeder en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Reebokmedaillons met kruidenboter

Ingrediënten:
bieslook, boter, grootwild, kervel, mosterd met champagne, peterselie, reebokmedaillons, wildglace, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Jonge, groene dipsaus

Ingrediënten:
bieslook, dille, kervel, knoflook, kwark, peper, peterselie, selderijzout en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Groene saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, ei, kervel, peterselie, pimpernel, sjalot, witte peper, zout, zure room en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Knoflook-kruidencreme

Ingrediënten:
baasissaladecreme, bieslook, dragon, kervel, knoflook, peper, peterselie, witte wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene kruidensla

Ingrediënten:
bieslook, citroenmelisse, dille, kervel, mayonaise, peterselie, pimpernel, sla, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, knoflook, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft à la nage

Ingrediënten:
bieslook, courgette, court-bouillon, kervel, kreeft, peper, peterselie, room, venkelknol, witte wijn en wortelen

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 kruidenvariaties

Ingrediënten:
anijs, bechamelsaus, bieslook, bouquet garni, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, kummel, nootmuskaat, peterselie, stokbrood, tijm, ui, venkelgroen, venkelzaad en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...