Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Krentenbollen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, ei, krenten, kristalsuiker, melk, gist en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Smokey Goodness:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De banketbakker:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Recept uit Hét bakboek!:
Recept uit Zalig zoet: