Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: