Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: