Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Parelhoenjus
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, laurier, olie, parelhoenkarkas, parures van groenten, tijm en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Pure Foodie:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub: